Näin vuokraat

Asun vuokraukseen sisältyy asun lisäksi säilytyspussi, aluspuku, asun huolto sekä asun toimitus ja palautus (Posti) kaikkialle Suomessa. Vuokra on myös mahdollista perua kahden päivän sisällä asun saapumisesta, jos asu ei ole sopivan kokoinen. Muistathan kuitenkin tarkistaa asun kokorajoitukset ennen vuokrausta ja mitata mainitut mitat myös itseltäsi, jotta turhilta peruutuksilta vältyttäisiin. Asu on peruutusturvaa varten sinetöity paperilapulla, jonka saa poistaa heti, kun tietää, että vuokraa ei tarvitse peruuttaa.

Ennen vuokrausta huomioi asussa mainitut kokoraj0itukset ja tarkista asun saatavuus täältä:

Vuokra-asujen käytettävyys

Asun voi vuokrata 1-6 viikoksi. Suosittelemme kuitenkin vähintään kahden viikon vuokra-aikaa, sillä asuun kannattaa totutella hyvissä ajoin ennen lavalle menoa. Varsinkin pystytutut luovat omat haasteensa koordinaation (etenkin piruettien) ja tasapainon kanssa, jos ei ole ennen tanssinut tutu päällä. Asun vuokra-aikaa voidaan myös jatkaa kesken vuokrauksen, jos toinen asiakas ei ole varannut asua tuleville viikoille.

Tutustu vuokraushinnastoon täältä:

Vuokraushinnasto

Jos asu on vapaana haluamanasi ajankohtana, voit vuokrata asun jopa kuukausia etukäteen. Asu lähetetään sinulle vasta haluamanasi ajankohtana. Voit vuokrata asun myös lyhyemmällä varoitusajalla, mutta hyvin kiireellisissä tilanteissa (muutama päivä etukäteen) kysy vuokrausmahdollisuutta ensin sähköpostitse osoitteesta tutusuomi@gmail.com.

Asujen vuokraus tapahtuu vuokrauslomakkeella.

Vuokrauslomake

Kun olet lähettänyt vuokrauslomakkeen, saamme siitä ilmoituksen sähköpostiimme. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiin maksuohjeilla ja asun käyttöön liittyvillä ohjeilla. Vuokran voi maksaa tilisiirtona tai PayPalin kautta.

Asu lähetetään sinulle 1-2 päivää ennen vuokrausajan alkua. Vuokrausaika alkaa, kun asu on perillä lähimmässä Postin toimipisteessäsi. Vuokrausaika päättyy, kun palautat asun Postin toimipisteeseen. Näemme asun seurantakoodista, milloin asu on saapunut/palautettu. Asun palautus tapahtuu samassa pahvilaatikossa ja asun mukana toimitetulla Postin palautuskoodilla.

Vuokra-asuvalikoima

Vuokrausehdot